FAQ

FAQ

Om CheckMyHotel

1. Hvem ejer CheckMyHotel.net?
CheckMyHotel.net ejes og drives af Sun Travel Denmark / CVR 34446776
Når du laver en reservation og betaling på CheckMyHotel.net indgår du en aftale med Sun Travel Denmark.

2. Hvordan adskiller CheckMyHotel sig fra andre websteder for hotelreservationer?
CheckMyHotel er ikke et elektronisk system for sammenligning af priser på forskellige websteder.
Vi er et ungt og energisk team som specialiserer sig i hotelreservationer. Vi har over 10 års erfaring og langvarigt partnerskab med et omfattende netværk af de bedste leverandører af hotelophold i hele verden. Du kan være sikker på, at du får den laveste pris på det valgte hotel for den ønskede opholdsperiode på forespørgselstidspunktet. 


3. Kan jeg kun lave hotelreservationer på CheckMyHotel.net?
På CheckMyHotel.net kan du kun lave hotelreservationer.

Om hotelreservationer


1. Hvordan tjekker jeg prisen på hotellet jeg har valgt?
Du kan tjekke prisen på det valgte hotel ved at udfylde forespørgselsformularen i Check Your Hotel Price. Du modtager et automatisk svar til e-mailadressen du har angivet som meddeler at vi har modtaget din forespørgsel. I vores e-mail finder du også et link og adgangskode til din forespørgsel. Du kan brug dem for at tjekke din forespørgsels status. Vores team tjekker den aktuelle tilgængelighed og den laveste pris og sender dig denne information samt alle reservationsbetingelser - betalingsfrister og eventuelle ændrings- eller aflysningsfrister.

2. Kan jeg lave en forespørgsel eller ændre en allerede lavet reservation via telefon?
Nej, det er ikke muligt. For at undgå eventuelle fejl, udeladelser og unøjagtigheder, venligst udfyld forespørgselsformularen på CheckMyHotel.net omhyggeligt og i fred og ro med alle detaljer om dit ophold /navnet på det valgte hotel, ankomstdato, afrejsedato, antal overnatninger, antal voksne, hvis der er børn angiv antal og alder på ankomsttidspunktet, måltider, værelsestype/. Af de samme grunde skal du også lave eventuelle ændringer af en allerede lavet forespørgsel eller reservation skriftligt i kommentarfeltet på din reservation eller via e-mail: support@checkmyhotel.net.


3. Hvordan kan jeg benytte jeres tilbud og lave en reservation?
Vores tilbud med fastlagt pris og betingelser vil være gældende indtil 23.59 GMT på datoen angivet som betalingsfrist. Vi skal modtage betalingen for din reservation før den angivne betalingsfrist for at du kan benytte vores tilbud.

4. Hvad er inkluderet i værelsesprisen?
Værelsesprisen inkluderer de ønskede antal overnatninger, værelsestype, antal gæster, måltider (efter eget valg) samt alle andre tjenester som hotellet tilbyder gratis eller med rabat til sine gæster.

5. Hvad sker der hvis jeg ikke vil benytte jeres tilbud?
Hvis du ikke vil benytte vores tilbud, betal bare ikke det angivne beløb. Forespørgslen er på ingen måde forpligtende og du skylder ikke nogle gebyrer. Vi glæder os til at også besvare din næste forespørgsel.

6. Hvad skal jeg vise på hotellet som reservationsdokument?
Når vi modtager din betaling, ændres din reservations status og der aktiveres din Hotelvoucher som du kan downloade og skrive ud. Du skal vise denne voucher til hotelreceptionen ved ankomst. Kun denne voucher er bevis på at din reservation er gyldig og betalt. Voucheren er personlig og kan ikke overdrages til tredjepart.

7. Et problem med reservationen?
Hvis der opstår et problem med din reservation ved ankomst til hotellet eller med tjenesteydelserne som er beskrevet i voucheren, skal du straks kontakte os på nødtelefonnumrene som står nederst på din voucher og/eller via e-mail til support@checkmyhotel.net. Bemærk at vi ikke behandler klager og tilbagebetaling hvis du ikke har kontaktet det angivne telefonnummer i tilfælde af et problem med tjenesteydelserne som er beskrevet i din voucher.

8. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation efter jeg har betalt?
Brug linket og adgangskoden til din reservation som vi har sendt til din e-mail og skriv i din reservations Kommentarfelt hvad du gerne vil ændre eller send din anmodning om ændring til vores e-mail: support@checkmyhotel.net
Hver reservation har specifikke betingelser for afbestilling og ændringer samt specifikke frister, som du bliver informeret om før betaling. Hvis du afbestiller din reservation før fristen, refunderer vi det hele beløb der du har betalt.

9. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation før jeg har betalt?
Brug linket og adgangskoden til din reservation som vi har sendt til din e-mail og skriv i din reservations Kommentarfelt hvad du gerne vil ændre eller send din anmodning om ændring til vores e-mail: support@checkmyhotel.net
Hvis du gerne vil annullere og du ikke betaler reservationen i vores system før betalingsfristen, bliver den annulleret automatisk.

10. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation efter fristen for afbestilling og ændring?
Brug linket og adgangskoden til din reservation som vi har sendt til din e-mail og skriv i din reservations Kommentarfelt hvad du gerne vil ændre eller send din anmodning om ændring til vores e-mail: support@checkmyhotel.net.

Mulighederne og fristerne for ændringer og afbestilling er beskrevet i vilkårene for hvert af vores tilbud og du vil være i forvejen bekendt med hotellets alle betingelser og eventuelle gebyrer der bliver opkrævet i tilfælde af afbestilling eller ændringer af din reservation som laves efter den angivne frist.

11. Hvad er en reservation uden ret til ændringer - ikke-refunderbar reservation?
En ikke-refunderbar reservation er en reservation som ikke kan annulleres eller ændres efter den er blevet bekræftet og betalt. I tilfælde af ændring eller afbestilling af en sådan reservation, fratrækker hotellet 100% af det indbetalte beløb som gebyr.

12. Hvis jeg ikke kan ankomme til hotellet på den reserverede ankomstdato eller hvis jeg afrejser før den planlagte afrejsedato, får jeg refusion?
Hvis du ikke kan ankomme på den reserverede ankomstdato men den næste dag skal du straks informere hotellet eller os for at undgå risikoen at hotellet annullerer det hele ophold og markerer reservationen som No show (Udeblivelse).
Hvis du ankommer en dag/flere dage efter den reserverede ankomstdato får du ikke refusion da hotelværelset vil have været reserveret til dig siden den reserverede ankomstdato.

Hvis din afrejse er en dag/flere dage før den planlagte afrejsedato skal du fremvise et underskrevet og stemplet dokument fra hotellet for os som bekræfter

Hotellets samtykke at refundere beløbet for de reserverede ubrugte overnatninger.

13. Jeg brugte ikke det reserverede ophold. Får jeg refusion?
Hvis du ikke har brugt det reserverede ophold og du har glemt at annullere reservationen før fristen angivet af hotellet, får du ikke refusion. Hotellet markerer reservationen som No Show (Udeblivelse) og opkræver beløbet som om opholdet er brugt.

14. Opkræver hotellet et tillægsgebyr for børn?
Det afhænger af hotellets politik samt barnets alder. Når du sender din forespørgsel om et hotelværelse venligst angiv om du rejser med et barn (børn) og barnets (børnenes) alder. Med barnets alder anses dettes alder på datoen for afrejse fra det respektive hotel. Hotellet må kræve et dokument som bekræfter barnets alder.
Hvis hotellet opkræver tillægsgebyr for børn, bliver det inkluderet i prisen på vores tilbud.

15. Er det muligt at der indlogeres flere end to voksne på et værelse?
Ja, hvis hotellet tilbyder værelser egnede til flere end to gæster. Det er meget vigtigt at du angiver det eksakte antal gæster i værelset - hvor mange voksne og/eller børn bliver indkvarteret på hotellet (hotellet kræver information om børnenes alder på opholdstidspunktet). På grund af sikkerhedsmæssige årsager har de fleste hoteller strenge regler som bestemmer det tilladte antal gæster for hver værelsestype.

16. Kan jeg stadig tjekke ind med det samme, hvis jeg ankommer tidligt om morgenen?
De fleste hoteller tillader gæster at tjekke ind om eftermiddagen. Du kan se det præcise indtjekningstidspunkt i hotelbeskrivelsen. Hvis du ankommer tidligt om morgenen og gerne vil have dit værelse med det samme, skal du reservere værelset fra aftenen før. Hvis du ikke gør det, vil du muligvis skulle vente, indtil det officielle indtjekningstidspunkt.

Det afhænger af hotellets tilgængelighed på din ankomstdato. Nogle hoteller har værelser til opbevaring af bagage, hvor du kan efterlade din bagage i tilfælde af tidlig ankomst.


17. Jeg vil gerne forlade værelset senere end hotellets udtjekningstid. Hvad skal jeg gøre?
Senere udtjekning kan kun arrangeres med hotellet. Der kan opkræves et gebyr og normalt afhænger det af hotellets tilgængelighed på afrejsedagen. Vi anbefaler at du spørger i receptionen allerede ved ankomst om senere udtjekning er muligt.

18. Må jeg reservere et hotelværelse på vegne af en anden?
Ja, du må gerne reservere et hotelværelse på vegne af en anden hvis det er denne person som vil være gæst på hotellet.

19. Kan jeg tjekke min reservation på hotellet?
Ja, du kan tjekke din reservation på hotellet ved hjælp af numret Booking ID som står på din voucher og det første navn på reservationen. Vær opmærksom på at, selvom dit værelse er reserveret, registrerer nogle hoteller dit navn efter reservationens ændrings- og aflysningsfrist er udløbet.

20. Accepterer I gruppereservationer?
Ja, hvis du gerne vil lave forespørgsel om gruppereservation, kan du skrive til: support@checkmyhotel.net. Venligst angiv den ønskede destination og hotel samt antal gæster og værelser.

21. Må jeg reservere flere end et værelse?
Ja. Du må gerne reservere op til 2 værelser på én gang. Hvis du gerne vil reservere flere end 2 værelser venligst kontakt os på support@checkmyhotel.net 

22. Hvis jeg ændrer hotelreservationen får jeg den samme pris?
Det er muligt at prisen er forskellig fra den oprindelige hvis du ændrer opholdsdatoerne, antallet af gæster eller værelsestypen. Priserne varierer afhængig af sæson, aktuel tilgængelighed på den valgte ankomstdato, værelsestype, antal gæster.
Ændring af navnet fx. på en af gæsterne er gratis, medmindre andet fremgår af gældende reservations vilkår.

23. Kan jeg reservere flybilletter hos jer?
Nej. Du kan kun lave en hotelreservation.

24. Kan jeg bestille en transfer til hotellet?
I øjeblikket kan du ikke bestille en transfer hos os. Du kan tjekke mulighederne for transfer på hotellets hjemmeside. Mange hoteller tilbyder tjenesten ”transfer”.

25. Hvordan finder jeg ud af om hotellet har parkering og hvordan kan jeg reservere en parkeringsplads der?
På hotellets hjemmeside kan du finde ud af om hotellet har en parkering og om der tilbydes reservation på forhånd. De fleste hoteller tilbyder ikke reservation af parkeringspladser.

26. Hvordan finder jeg ud af om hotellet tillader kæledyr?
Hvert hotel har forskellig politik angående kæledyr. Det respektive hotels regler og priser kan du tjekke på hotellets hjemmeside.
Det er vigtigt at du angiver i din reservation hvis du rejser med et kæledyr så hotellet kan tilbyde det respektive værelsestype.

27. Hvordan kan jeg få mere information om værelset eller hotellets faciliteter?
Detaljeret beskrivelse af hotellets værelsestyper og andre faciliteter kan du finde på det valgte hotels hjemmeside.

28. Må jeg vælge den eksakte beliggenhed af mit værelse (sal, udsigt, afstand fra swimmingpool osv.)?
Du kan beskrive dine specielle ønsker i forespørgselsformularens kommentarfelt. Hotellets personale vil altid stræbe efter at opfylde dine krav. Men vi kan ikke garantere at dine ønsker bliver opfyldt da dette udelukkende afhænger af hotellet.

Betalinger og refusioner

1. Hvordan betaler jeg min reservation?
Vi accepterer betaling med bankkort og bankoverførsel

• Visa
• MasterCard
• bankoverførsel

3. Hvis jeg annullerer min reservation får jeg beløbet refunderet?
Ja, hvis betingelserne for din reservation tillader afbestilling bliver 100% af beløbet refunderet. Hvis din reservation ikke er berettiget til ændring og afbestilling - ikke-refunderbar reservation, refunderer hotellet ikke det betalte beløb. Hver reservation har specifikke betingelser og du får information på forhånd om den respektive politik angående din reservation.

4. Kan jeg få refusion eller ændre en ikke-refunderbar reservation?
Nej, de ikke-refunderbare reservationer har fordelagtige priser og hotellet tillader ikke ændringer og refusion i tilfælde af afbestilling eller udeblivelse. Vi anbefaler at du laver en reservation med mulighed for senere afbestilling hvis dit hotelophold endnu ikke er sikkert.

5. Må jeg lave en reservation med en anden persons bankkort?
Ja, du må lave betaling med en anden persons bankkort.

6. Må jeg få en faktura for betalingen?
Ja, selvfølgelig. Hver modtaget betaling er skattepligtig og du kan få en faktura i henhold til kravene af landet og institutionen der den skal fremvises. Du kan kontakte os på office@checkmyhotel.net. Venligst angiv reservationsnummer, de fuldstændige oplysninger om modtageren af fakturaen uanset om denne er en virksomhed eller en enkeltperson.

7. Hvad sker der hvis jeg ikke betaler før den angivne frist?
Hvis du ikke betaler reservationen inden for den angivne frist, bliver den annulleret automatisk og du skylder ikke nogle gebyrer.

8. Er jeg forpligtet til at betale et gebyr eller andet hvis jeg udfylder formularen for tjek af hotelprisen?
Nej, du skal ikke betale noget som helst. Når du udfylder formularen for at tjekke prisen på den ønskede hotel og periode, bliver du ikke forpligtet på nogen måde. Vi tjekker prisen og sender vores tilbud til dig gratis.

9. Hvilken valuta og valutakurs bliver brugt til min reservation?
Reservationerne kan betales i de angivne valutaer og valutakursen afhænger kun af din bank.


Rejser

1. Har jeg brug for forsikring?
Det anbefales at du har forsikring for din rejse og i løbet af et ophold i udlandet, men det er et personligt valg. Forsikring er ikke nødvendig for at lave reservationen.

2. Skal jeg medbringe pas eller visum til rejsen eller blive vaccineret?
Venligst tjek visumkravene for landet hvor du skal rejse hen. Vi er ikke ansvarlige hvis du glemmer at tjekke det respektive lands krav om dokumenter som visa, grænsekontrolpapirer, dokumenter for ophold og rejse eller vaccinationer.