Om Hotelophold

Om Hotelophold
I turistindustrien kan værelsespriser variere betydeligt og de bliver påvirket af forskellige faktorer såsom:

 Turistsæson og rejsedatoer,
 begivenheder som messer, konferencer, koncerter, store sportsarrangementer i den valgte rejseperiode og helligdage samt weekenddage.
 Tidspunktet for hvornår du har foretaget din reservation - måneder før opholdet eller i sidste øjeblik.
 Hvor du har valgt at foretage din reservation - hvem udbyder dit opholdt (hotellet direkte, et rejseselskab eller et websted for hotelreservationer)
 Vilkårene for reservationen - ændringsbetingelser og afbestilling,
 Gebyrer og afgifter.
 Sidst men ikke mindst varierer prisen efter behov.

For at få en objektiv sammenligning mellem prisen du fandt og prisen som vi kan tilbyde, skal du angive de mest præcise oplysninger om opholdet - de eksakte datoer, antal overnatninger, værelsestype, inkluderede måltider og reservationsvilkår, mulighederne for at lave ændringer af navne og datoer, afbestillingsfrister og sanktioner.

Vi giver dig den laveste pris for dit ophold!
Du skal blot vælge det ønskede hotel og tjekke det på CheckMyHotel.net!
 

Det første du skal gøre er at FINDE ET HOTEL der opfylder dine krav såsom beliggenhed, kategori, pris, måltider og værelsestype ved at:
- Gå til en af de hundredvis af webportaler der tilbyder hotelværelser verden over, angive alle søgekriterier og vælg et godt hoteltilbud som opfylder dine behov og ønsker.
- Spørg dit rejseselskab der kan give dig et tilbud som opfylder dine kriterier. De er professionelle og giver dig et tilbud, som du måske overså i havet af forslag på internettet.
- Spørg dit netværk til råds, om nogle har været i samme område, og om de kan anbefale et godt hotel eller en mulig beliggenhed som kunne opfylde dine interesser. Intet websted kan rådgive dig bedre end en ven som kender dig og dine interesser.

Efter du vælger dit hotel skal du blot UDFYLDE FORESPØRGSELSFORMULAREN på CheckMyHotel.net med alle specifikke oplysninger om opholdet /ankomstdato, afrejsedato, antal overnatninger, antal voksne, antal børn og disses alder på ankomsttidspunktet, måltider, og værelsestype.

Når du udfylder denne formular kræves det IKKE at du betaler for din reservation eller nogle gebyrer til CheckMyHotel.net

Når vi modtager din forespørgsel UNDERSØGER VORES TEAM alle muligheder, samt hvad alle udbydere tilbyder og derved sikrer dig den bedste pris for dit valg på forespørgselstidspunktet.

Indenfor 24 timer FÅR DU SVAR TILBAGE PÅ DIN FORESPØRGSEL med den bedste pris for den ønskede opholdsperiode på det valgte hotel, værelsestypen samt alle reservationsbetingelser som betalingsfrist, ændrings- og aflysningsvilkår.

Vi glæder os til at du benytter muligheden for at tjekke dit hotel med os!